GELUIDSBESTANDEN

DE GELUIDSBESTANDEN

Via dit platform bieden we op toegankelijke wijze onze innovatieve geluidstherapie met harmonische frequenties aan. U kunt kiezen uit de geluidsbestanden in onze online audiotheek.

Elk geluidsbestand is uniek en met zorg samengesteld om vanuit alle lagen werkzaam te zijn: body, mind & spirit. Om de harmonische frequenties in het lichaam te kunnen opnemen is een zo volledig en zuiver mogelijke overdracht van informatie nodig. Daarom adviseren we de bestanden af te spelen via een goede kwaliteit speaker op een locatie met een stabiele internetverbinding. Meer informatie hierover vindt u bij onze FAQ. Voor de optimale werking raden we graag het gebruik van de Information Speaker aan.

De geluidsbestanden zijn ingedeeld in 4 overzichtelijke categorieën:

Wellness: in deze categorie vindt u onze top 12 van de best gewaardeerde geluidsbestanden om uw algehele gezondheid, vitaliteit en veerkracht te ondersteunen. Dit zijn de geluidsbestanden (1) aarding & ontspanning (2) alignment, (3) botanical support) (4) conditie boost (5) spijsvertering & stofwisseling (6) freedom (7) immuunsysteem boost (8) innerlijke balans (9) protection (10) regeneratie (11) slaap en (12) stress.

Met het Wellness abonnement heeft u toegang tot de 12 geluidsbestanden in de categorie Wellness. Met het Premium of Professional abonnement heeft u aanvullend toegang tot de geluidsbestanden in de categorieën Body, Condition en Mind & Spirit.

Body: hier vindt u de geluidsbestanden, die zijn gecategoriseerd op basis van hun anatomische en lichamelijke functies, om lichaamsdelen, organen en systemen zoals het zenuwstelsel en het hormonale stelsel, etc te ondersteunen. Met bestanden zoals knie, heup, lever, nieren, endocrien mannelijk, huid, et cetera.

Condition: hier vindt u de geluidsbestanden die ondersteunend zijn bij fysieke en/of mentaal-emotionele klachten en aandoeningen, zoals ischias, burn-out, tinnitus, hoofdpijn, et cetera.

Mind & spirit: in deze categorie vindt u de geluidsbestanden die ondersteunend zijn in de energetische en spirituele lagen van het lichaam, zoals uitlijnen van je verleden, verslaving, nervus vagus – microbioom, ctrl-alt-delete, et cetera.

Met het Wellness abonnement kan één geluidsbestand per sessie worden afgespeeld. Met het Premium abonnement kunnen twee geluidsbestanden gecombineerd worden afgespeeld en met het Professional abonnement kunnen drie geluidsbestanden gecombineerd worden afgespeeld. De geluidsbestanden zullen elkaar versterken en zorgen voor synergie.

U kunt de gewenste combinaties samenstellen en afspelen via geluidsbestanden audiotheek in uw persoonlijke account; hier vindt u ook de zoekfunctie met een scroll down lijst van alle beschikbare geluidsbestanden,  gesorteerd op alfabetische volgorde.

Verken de geluidsbestanden audiotheek per categorie

Winkelwagen