ABONNEMENTEN

stem af op gezondheid, vitaliteit en veerkracht

Tune up your health!

Information Medicine is hét streamingplatform voor vitaliteit en harmonie

Stimuleer je zelfherstellend vermogen met de helende frequenties.
De elektromagnetische en geluidsfrequenties bevorderen op celniveau communicatie, samenwerking en herstel. Met de juiste informatie kan je lichaam zichzelf helen op het diepste niveau van body, mind en spirit.

 • Dagelijks toepasbare geluidstherapie via online abonnement
 • Preventief inzetbaar, bij klachten en bij persoonlijke ontwikkeling
 • Gebruik eenvoudig je eigen speaker box of onze speciale speaker
 • Ook geschikt voor dieren, planten & het harmoniseren van je leefomgeving

Meld je aan en krijg direct toegang tot het online platform.

Wat heb je nodig?

Device

een apparaat dat geschikt is voor online streaming, zoals een smartphone, tablet, laptop of pc

Speaker

een externe speaker van goede kwaliteit

Internet

een stabiele internetverbinding om de geluidsbestanden in te laden

Kies je abonnement

PREMIUM

VOOR PRIVÉ GEBRUIK

€ 24,95 per maand

met oplopende korting bij een kwartaal– of jaarabonnement

2 weken proefperiode met 100% tevredenheidsgarantie – niet tevreden = geld terug

PROFESSIONAL

VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

€ 59,- per maand

met oplopende korting bij een kwartaal– of jaarabonnement

2 weken proefperiode met 100% tevredenheidsgarantie – niet tevreden = geld terug

FAQ

Nee dat kan niet. Om werkzaam te zijn, moet de aangeboden informatie in de vorm van harmonische frequenties actueel zijn. Daarom worden de frequenties dagelijks aangepast en bieden we  de geluidsbestanden aan via dit online streamingplatform.

Met onze streaming technologie worden de geluidsbestanden gecomponeerd op het moment dat je de combinaties samenstelt en laat inladen op je device. Daarom kan het even duren voordat de bestanden zijn gebufferd en ingeladen.

NB je hebt geen internetverbinding nodig tijdens het afspelen. Nadat de gewenste combinatie van geluidsbestanden is ingeladen, kun je je device gerust in de vliegtuigmodus zetten.

Natuurlijke frequenties volgen het ritme van de seizoenen. Dit houdt in dat de frequenties variëren per dag. Ze zijn afgestemd op de stand van de zon ten opzichte van de aarde. De zonnestand schuift iedere dag een stukje op en maakt door het jaar heen een analemma beweging. Natuurlijke frequenties volgen dit ritme en schuiven mee op. De analemma ziet er uit als het figuur acht en is wellicht beter bekend als het oneindigheidssymbool. Ons lichaam, en meer specifiek het water in onze cellen, is afgestemd op deze kosmische harmonie.

Nee dat raden we af. De kwaliteit van de speaker èn van de audiokabel zijn essentiële onderdelen voor deze vorm van therapie. Gebruik voor het afspelen altijd een externe speaker van goede kwaliteit, en natuurlijk bij voorkeur de Information Speaker.

Hoe natuurlijker en zuiverder de informatieprikkel is, hoe beter het lichaam de informatie zal opnemen. De lichaamscellen herkennen de harmonische tonen als ‘de oorspronkelijke resonantie van de cellen’ en absorberen wat ze nodig hebben om de harmonie te herstellen. De kwaliteit van de speaker èn van de audiokabel zijn essentiële onderdelen voor deze vorm van therapie.

Met het gebruik van de Information Speaker met bijgeleverde audiokabel ben je verzekerd van de optimale overdracht van de informatie, in de vorm van harmonische frequenties en trillingen. Je plaatst de handzame speaker met de trilzijde op het lichaam en de voelbare trillingen zorgen voor een heilzame beleving.

Indien het niet mogelijk is om de geluidsbestanden af te spelen via de Information Speaker, kun je ook gebruiken maken van een andere externe speaker van goede kwaliteit (bijvoorbeeld JBL, Sonos, Alexa, de Eneby van Ikea of een speaker van gelijkwaardige kwaliteit of beter).

Kies s.v.p. voor een kwalitatief goede audiokabel (bijvoorbeeld Drivv, Clicktronic, QED performance of een andere audiokabel van gelijkwaardige kwaliteit of beter). De audiokabel zorgt voor meer stabiele overdracht van de geluidsinformatie ten opzichte van afspelen via Bluetooth of Wifi. In geval van haperingen tijdens het streamen, raden we ten zeerste aan de geluidsbestanden met behulp van een audiokabel af te spelen i.p.v. draadloos.

De Information Speaker is eigenlijk geen speaker, maar een harmonische sound exciter die is bedoeld om akoestische energie (geluid en trilling) voort te brengen via een contact oppervlak, in dit geval het lichaam.

Je lichaam verandert dus eigenlijk in een klankkast die de tonen versterkt en waardoor de voelbare trillingen al je lichaamscellen kunnen bereiken en zo zorgen voor een heilzame beleving.

De Information Speaker geeft de helende informatie drievoudig door naar het lichaam via voelbare trillingen, geluidsfrequenties (zacht hoorbare tonen) en elektromagnetische (licht)frequenties.

De harmonische frequenties zijn geschikt voor dagelijks gebruik. In de praktijk hebben we ervaren dat gemiddeld 4x per week een geluidssessie voor bijna iedereen praktisch haalbaar is en tegelijkertijd een efficiënte en prettige ondersteuning biedt.

Tips & Trics:

 1. Varieer. Breng voldoende variatie aan bij dagelijks gebruik en laat ieder gekozen bestand 2 x per week aan bod komen.
 2. Combineer. Stel combinaties samen van 2 (0f 3) bestanden en wissel de combinaties met elkaar af, verspreid over de week.
 3. Acuut = vaak en veel.  Behandel gerust 1-2 x daags gedurende max 3 weken.
 4. Chronisch = wees consistent en wissel af. Stel 2-3 combinaties samen en wissel ze met elkaar af, waarbij iedere combinatie 1-2 x per week wordt afgespeeld.  Zo kom je gemiddeld uit op 4 x per week een geluidsbehandeling voor een langere periode (8-12 weken).

Jazeker, onze geluidstherapie is geschikt voor iedereen: volwassenen, kinderen, dieren, planten en ook voor het harmoniseren van uw leefomgeving. Binnen de privésfeer mag het Premium abonnement ook gebruikt worden voor uw (huis)dieren, kinderen en/of partner/huisgenoten/gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Wil je het behandelen met de harmonische frequenties kunnen aanbieden aan anderen, kies dan voor het Professional abonnement.

Voor jonge kinderen, jonge dieren en bij kleine dieren raden we aan te kiezen voor een afspeelduur van 20 minuten. Meer informatie over het kiezen van de juiste afspeelduur vind je hier.

De geluidstherapie met harmonische frequenties is zeer geschikt als preventieve gezondheidsbevordering om fit, vitaal en veerkrachtig te blijven. Ook biedt het een waardevolle ondersteuning bij uiteenlopende klachten op het gebied van body, mind & spirit. Bijvoorbeeld ter ondersteuning bij het herstel van lichamelijke blessures en aandoeningen, en ook bij mentaal-emotionele en energetische klachten. Deze relatief nieuwe manier van behandelen is in onze visie dé gezondheidsrevolutie naar de toekomst.

Nee. Informatiegeneeskunde is een nieuwe vorm van geneeskunde. Er is nog veel onbekend over hoe frequenties in de vorm van elektromagnetische straling en geluidsgolven ons lichaam en directe omgeving positief of negatief kunnen beïnvloeden. Wij baseren onze bevindingen op diverse gepubliceerde wetenschappelijke artikelen en onderzoeken (zie pagina Wetenschap). Ook zetten we zelf wetenschappelijke pilot studies op, in samenwerking met de Holistische praktijk voor Dier & Mens Den Hoek. Meer informatie over onze lopende en afgeronde studies vindt u op onze pagina Wetenschap. Onze bevindingen uit de praktijk zijn zeer goed, daarom willen we deze nieuwe vorm van behandelen met frequenties voor een breder publiek beschikbaar maken. De geluidsbehandelingen zijn echter (nog) niet geregistreerd als medisch product.

De informatie op deze website is van algemene aard en houdt geen rekening met iemands persoonlijke omstandigheden of situatie. Voor medisch advies dien je altijd een geregistreerde gezondheidsprofessional of arts te raadplegen. Informationmedicine.org claimt niet en is niet van plan te beweren dat informatie op deze website en het gebruik van geluidsbehandelingen die via deze website worden aangeboden, een vervanging is van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling van een geregistreerde gezondheidsprofessional of arts.

Raadpleeg bij vragen of twijfels over een medische klacht, ingreep, behandeling of ziekte altijd je eigen arts of zorgverlener. Alle informatie op deze website is van algemene aard en Information Medicine claimt niet en beoogt niet te beweren dat het gebruik van geluidsbehandelingen kan voldoen aan individuele verwachtingen of aannames.

Gebruik je eigen speaker of bestel onze speciale speaker

Bestel de Information speaker en audiokabel of andere producten die de geluidsbehandelingen ondersteunen eenvoudig via onze website. Voor een optimale beleving adviseren we het gebruik van de Information Speaker die als trilspeaker rechtstreeks op het lichaam wordt geplaatst. De informatie wordt drievoudig doorgegeven:

 • via geluid,
 • elektromagnetische frequenties
 • en voelbare trillingen
Zo kunnen de frequenties alle lichaamscellen bereiken voor een heilzame werking.

Information Speaker

Neem deel aan de gezondheidsrevolutie naar de toekomst!

Bestel je abonnement en krijg direct online toegang tot de helende frequenties van Information Medicine.
cropped-logo.png
Winkelwagen