AFFILIATE PROGRAMMA

join the health revolution

Wilt u Affiliate partner worden?

Ons affiliate programma biedt u de mogelijkheid om commissie te ontvangen voor klanten die een abonnement afsluiten en/of verlengen via u.

Als affiliate ontvangt u een percentage voor elk abonnement dat wordt verkocht via uw affiliate link. Verdien 10% van de abonnementsprijs voor zolang uw lead klant is. De commissie wordt periodiek uitbetaald, met een minimum van 50 euro, aan partners die een actief abonnement hebben.

U kunt partner worden, wanneer u zelf een actief abonnement heeft. Als therapeut kunt u met een professional abonnement uw  cliënten doorverwijzen en met het affiliate programma een commissie vergoeding ontvangen.  Ook de klant met een Premium abonnement is van harte welkom om affiliate partner te worden en zo familie en vrienden door te verwijzen. 

Via het affiliate dashboard kunt u een eigen affiliate link aanmaken, bijvoorbeeld informationmedicine.org/ref/therapeut. Daarnaast kunt informatie inzien over het aantal orders en de opgebouwde commissie.

Als bestaande klant kunt zich aanmelden via het klant dashboard  en dan te registeren als een affiliate partner. Bent u nog geen klant, dan  dient u eerst  een abonnement af te sluiten en vervolgens te registreren via het dashboard.

Winkelwagen