MEDIA

INFORMATION MEDICINE NIEUWS

Nieuwsberichten

U kunt deze informatie ook via onze social media kanalen Instagram en Facebook en YouTube bekijken. 

Coming soon!

Achter de schermen zijn we druk bezig met ontzettend leuke dingen.

We verklappen nog niet precies wat, maar geven wél één tip:
abonneer vast om niets te missen!

Geluidsbestanden in the spotlight

De lichamelijke conditie bepaalt hoe fit iemand en het zegt iets over 𝗔𝗮𝗿𝗱𝗶𝗻𝗴 & 𝗢𝗻𝘁𝘀𝗽𝗮𝗻𝗻𝗶𝗻𝗴

Geaard zijn betekent letterlijk en figuurlijk met beide voeten, of in het geval van dieren met de pootjes of hoeven, op de grond staat. In contact bent met de aarde en met jezelf.
Het betekent dat je met je aandacht en bewustzijn volledig in het hier en nu bent, niet in het verleden of in de toekomst. Gelukkig leven dieren altijd in het hier en nu, maar ze leven wel samen met baasjes en huisgenoten (mens en dier) en zijn beperkt in hun vrijheid.

Als je niet goed geaard bent kun je sneller overprikkeld raken en ben je vatbaarder voor energielekkage. Als je goed geaard bent kun je emoties en prikkels van anderen makkelijker van jezelf af laten glijden de aarde in. Aarden helpt je leren herkennen wat tot je eigen energieveld hoort en waar de grens van dat veld ligt.

Aarden helpt je letterlijk om te ontladen. Je lichaam moet worden ontladen van de dagelijkse oplading die je krijgt van elektromagnetische velden. Maar het moet ook ontladen worden van stress, zowel van buitenaf als door jezelf gecreëerd door bijvoorbeeld negatieve emoties.
Goed geaard zijn bevordert ontspanning en maakt weerbaarder voor de buitenwereld. Aarden wordt vaak vergeleken met een boom, als de wortels van een boom stevig in de grond staan, is de boom sterk en gezond en kan het makkelijk meebewegen in de wind.

Voor dieren is aarden ook erg belangrijk, ook zij moeten contact kunnen maken met de aarde. Huisdieren hebben net als mensen last van elektromagnetische velden en ook zeker van spanning en emoties van baasjes. Ze kunnen vaak niet zelf bepalen waar ze gaan en staan en wanneer ze even afstand willen nemen.
Paarden zijn bij uitstek dieren die de emoties van hun baasjes spiegelen. Soms is het zelfs hun ‘beroep’ als ze worden gebruikt als coachpaard. Voor deze paarden is aarden en ontspannen essentieel om mentaal en fysiek gezond te blijven.

Dit geluidsbestand bevat de balancerende frequenties die helpen om beter te kunnen aarden/gronden en negatieve stress te verminderen.

De lichamelijke conditie bepaalt hoe fit iemand en het zegt iets over het uithoudingsvermogen bij fysieke inspanning. Van nature is er een bepaalde basisconditie en deze kan worden opgebouwd door beweging en training/sporten.

Met een goede conditie, is er bijvoorbeeld na een griep vaak een sneller herstel dan wanneer de conditie van nature minder goed is. Een goede conditie zorgt voor sneller herstel na inspanning, verkleint de kans op blessures en verhoogt de stressbestendigheid. Een betere conditie kan verder bijdragen aan het behalen van betere sportresultaten.

Dit geluidsbestand bevat de balancerende frequenties die kunnen helpen om de algehele conditie en energielevel een boost te geven. Het is ook geschikt ter ondersteuning van het herstel na fysieke inspanning en training en om sneller te herstellen na ziekte.

Winkelwagen