VOOR PROFESSIONALS

join the health revolution

Information Medicine voor healthcare-professionals

Dit platform voor geluidstherapie met harmonische frequenties is ontstaan vanuit het holistische centrum van drs. Eric Laarakker: Den Hoek, de Holistische praktijk voor Dier & Mens in de Bilt, Nederland. Vanuit een groeiende vraag naar een holistische behandelwijze die zowel effectief, betrouwbaar als toegankelijk is, zijn we ons gaan richten op wat wij informatie geneeskunde noemen: het behandelen met harmonische frequenties in de vorm van licht en geluid en met water als drager van de coherente informatie. Deze relatief nieuwe manier van behandelen is in onze visie dé geneeskundige (r)evolutie naar de toekomst.

Informatie geneeskunde activeert het zelfhelende vermogen en de interne intelligentie in het lichaam van mens èn dier. De harmonische tonen ‘informeren’ het lichaam met frequenties in de vorm van geluid en licht. Dit maakt heling mogelijk op het diepste niveau van body, mind & spirit.

Onze geluidstherapie met harmonische frequenties is zeer geschikt als preventieve gezondheidsbevordering om fit, vitaal en veerkrachtig te blijven. Ook biedt het een waardevolle ondersteuning bij uiteenlopende klachten op het gebied van body, mind & spirit. Bijvoorbeeld bij het herstel van lichamelijke blessures en aandoeningen, en ook bij mentaal-emotionele en energetische klachten.

“Met dit platform bieden we u als healthcare-professional een krachtige en zeer toegankelijke tool om het behandelen met harmonische frequenties te integreren in uw praktijk. Met onze geluidstherapie met harmonische frequenties biedt u uw cliënten de meest fundamentele, holistische en lichaamseigen manier om te helen. Met een online audiotheek van meer dan 100 geluidsbestanden is er voor elke klacht een passende combinatie van geluidsbestanden te vinden. Eén van de bijkomende voordelen van onze online geluidstherapie is dat uw cliënten het op elk gewenst moment en in hun eigen, vertrouwde omgeving kunnen inzetten”.
Claudia de Gooijer-Kant, medeoprichter Information Medicine

Hoe werkt information medicine?

De meeste aandoeningen zijn informatieverstoringen, of frequentieverstoringen, die beginnen als disbalans in de resonantie op celniveau. Hierbij raakt de samenwerking, de coherentie en de harmonie tussen cellen verstoord. Hoe groter de disbalans, hoe minder juiste informatie de cel nog doorgeeft aan andere cellen. Er ontstaat een chaotische trilling die ‘de harmonie van het symfonieorkest’ verstoort. Het orkest gaat vals spelen en de lichaamseigen frequenties van de cellen resoneren ‘out of tune’: ze zijn dissonant en vibreren niet meer in harmonie. Deze disharmonie kan leiden tot klachten en ziekte.

Met lichaamseigen frequenties in de vorm van geluid (harmonische tonen) en licht (elektromagnetische informatie) kunnen we het lichaam heel gericht informeren en op celniveau aanzetten tot communicatie, samenwerking en herstel. Het lichaam heelt zichzelf en stemt weer af op gezondheid, vitaliteit en veerkracht. De cellen komen weer ‘in tune’ met hun oorspronkelijke harmonische resonantie.

Deze innovatieve vorm van therapie met harmonische frequenties verbindt traditionele vormen van geneeskunst met de revolutie naar de toekomst. Moderne audiotechnologie maakt een unieke heilzame ervaring mogelijk. Waar ook ter wereld, met behulp van online streaming en de ruime keuze aan bestanden, bent u verzekerd van de best passende en actuele frequenties.

Wetenschap

In de periode juni t/m december 2022 is via Den Hoek, de holistische praktijk voor Dier & Mens, een eerste wetenschappelijke studie uitgevoerd naar de effecten van onze information medicine-geluidstherapie met harmonische frequenties. We zijn blij te kunnen melden dat de uitkomsten positief en veelbelovend zijn. Dit vraagt om verdere verdieping en we zijn inmiddels gestart met een tweede onderzoeksronde.

In de periode januari 2021 t/m april 2023 hebben ruim 2000 participanten deelgenomen aan de pilotstudie online geluidstherapie. Via het netwerk van de Holistische praktijk voor Dier & Mens Den Hoek uit de Bilt in Nederland konden deelnemers (cliënten en diereigenaren) zich aanmelden voor deze pilot. In ruil voor hun deelname hebben zij hun ervaringen met ons gedeeld: via reviews, tussentijdse enquêtes en persoonlijke verslagen. Dit heeft voor ons zeer waardevolle informatie opgeleverd, over zowel de technische aspecten van het online aanbieden van onze diensten en hoe dit te verbeteren, als over de beleving en werkzaamheid van de geluidsbehandelingen.

Over ons

Dankzij het pionierswerk dat drs. Eric Laarakker heeft verricht – samen met een team van artsen, dierenartsen, therapeuten, woonbiologen en wetenschappers – zijn in de loop der jaren vele duizenden natuurlijke elektromagnetische (licht)frequenties van het lichaam, onze leefomgeving en de kosmos in kaart gebracht. Op basis van ruim 30 jaar wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en uitgebreide praktijkervaring is het gelukt om deze elektromagnetische frequenties om te zetten naar harmonische geluidsfrequenties.

Drs. Eric Laarakker is naast wetenschapper, dierenarts, ondernemer, ontdekker, auteur, docent, holistisch therapeut, ontwikkelaar van nieuwe vormen van medicatie, behandeltechnieken en apparatuur, vooral ook een idealist, visionair en een doorzetter. Vanuit zijn holistische praktijk zijn in de afgelopen 30 jaar reeds duizenden dieren en mensen succesvol behandeld met behulp van harmonische frequenties en ondersteunende therapieën en middelen.

“Met water, geluid en licht componeren we de symfonie van de innerlijke natuur. Hoe natuurlijker en zuiverder de informatieprikkel is, hoe beter het lichaam de frequenties zal opnemen. De unieke finetuning die we hebben ingebouwd in onze geluidsbestanden is essentieel voor heling. De lichaamscellen herkennen de harmonische tonen als ‘de oorspronkelijke resonantie van de cellen’ en absorberen wat ze nodig hebben.”
Drs. Eric Laarakker

Via dit online platform delen we onze kennis en ervaring en bieden we op toegankelijke wijze onze online geluidstherapie en ondersteunende producten aan.

Harmonische geluidsfrequenties

Onze geluidstherapie is geschikt voor iedereen: volwassenen, kinderen, dieren, planten en ook voor het harmoniseren van leefomgevingen.

Om effectief te zijn, moet de aangeboden informatie in de vorm van harmonische frequenties actueel zijn. De frequenties variëren per dag en daarom worden de geluidsbestanden aangeboden via online streaming en gecomponeerd op het moment van afspelen. Elk geluidsbestand is uniek en met zorg samengesteld om vanuit alle lagen werkzaam te zijn: body, mind & spirit. Iedere afzonderlijke geluidsfrequentie is opgebouwd uit maar liefst 16 tonen. Het geheel vormt samen een ‘harmonic’ en is een compositie van de fundamentele grondtoon met 7 boventonen die tegelijkertijd in het yin en in het yang spectrum worden afgespeeld.

Al deze aspecten met de unieke finetuning zijn essentieel voor heling! Hoe natuurlijker en zuiverder de informatieprikkel is, hoe beter het lichaam de informatie zal opnemen. De lichaamscellen herkennen de harmonische tonen als ‘de oorspronkelijke resonantie van de cellen’ en absorberen wat ze nodig hebben om de harmonie te herstellen.

Join the health (r)evolution!

Met een professional abonnement kunt u uw cliënten de weldaad van de heilzame harmonische geluidsfrequenties in een therapeutische setting laten ervaren. U heeft hiermee toegang tot meer dan 100 geluidsbestanden die u apart of in combinaties kunt selecteren en afspelen. We hebben uitgebreide beschrijvingen toegevoegd per geluidsbestand en veelal staan er ook suggesties bij vermeld voor het vinden van passende combinaties. Als professional beschikt u over zeer ruime afspeelmogelijkheden tot wel 50 sessies per week en kunt u de geluidstherapie als onderdeel van uw praktijk/bedrijfsvoering implementeren. U krijgt in de toekomst de mogelijkheid deel te nemen aan ons affiliate programma, wanneer uw cliënten, collega’s of anderen vanuit uw netwerk zich via u op ons platform abonneren. Ons supportteam staat uiteraard graag voor u klaar bij vragen (via contact@informationmedicine.org).

TESTIMONIALS

Sinds enige tijd hebben we in de Holistische Praktijk voor Dier en Mens ‘Den Hoek’ de mogelijkheid om geluidsbehandelingen in te zetten. Voor mij als dierenarts voor de gezelschapsdieren, merk ik dat hierdoor de behandelingen een flinke meerwaarde hebben gekregen. Vooral bij gedragsmatige problemen zie ik een grote vooruitgang in de resultaten. Maar ook bij allerlei fysieke klachten zoals rug en locomotie problemen, maagdarm klachten of allergieën zet ik de geluidsbehandelingen steeds vaker in voor een diepgaandere therapie en daardoor betere resultaten. Het bijkomende voordeel van de geluidsbehandelingen is dat ook moeilijk behandelbare dieren toch effectief behandeld kunnen worden zonder heel dichtbij te hoeven komen. Al met al een grote aanwinst in de holistische therapie mogelijkheden voor dier en mens.”

Mallika Kokke, holistisch dierenarts

De geluidstherapie heeft mijn leven veranderd. Al meer dan 12 jaar had ik blaasklachten. Vele behandelingen heb ik geprobeerd maar steeds zonder resultaat. Bij Den Hoek werd er een onderliggende aandoening, namelijk Lyme, gevonden. Door nu regelmatig geluidstherapie thuis te luisteren kan ik mijn klachten goed onder controle houden! Voor het eerst in jaren kan ik een ochtend werken zonder tussendoor steeds naar de wc te moeten rennen. Maar niet alleen ik werd behandeld, mijn pony ook. Dat mijn pony Lyme had wist ik al een aantal jaren. Helaas kwam de Lyme afgelopen zomer in volle heftigheid terug. Er werd gestart met medicatie en geluidstherapie. Ik heb mij er echt over verbaasd wat voor verschil er binnen 2 weken al was. Ik werd zelf zo enthousiast over de informatie geneeskunde dat ik in mijn werk als fysiotherapeut de geluidstherapie nu ook gebruik. Het is zo fascinerend om te zien wat voor veranderingen er zijn bij mijn klanten. Klachten mentaal of fysiek verminderen, mensen hakken knopen door, pakken oude hobby’s weer op of ervaren ontspanning. En ik blijft het bijzonder vinden hoe mensen na een behandeling met een andere blik in hun ogen de praktijk verlaten.

Renate Pasman, fysiotherapeute

"Inmiddels heb ik nu meerdere systemische sessies gecombineerd met geluidsbestanden. Elke keer deed ik het met groepen tussen de 10 en 30 deelnemers tegelijk. Vaak gebruikte ik een geluidsbestand als Aarding & Ontspanning of Alignment en tijdens een oefening of opstelling gebruikte ik ook het geluidsbestanden Uitlijnen van je verleden, Ctrl-alt-delete, Nieuwe Tijdlijn en Magdalena. Na een paar keer 1 bestand tegelijk te hebben gebruikt merkte ik dat het afspelen van meerdere geluidsbestanden tegelijk nog fijner werkt en de geluidsbestanden als het ware meer met elkaar samenwerken. De eerste voorzichtige ervaringen en indrukken zijn veelbelovend: De deelnemers geven na afloop bijna allemaal aan dat ze zich beter geaard voelen en bij gebruik van het geluidsbestand Uitlijnen van je verleden dat ze zich nog verder en dieper begeleid voelden in hun innerlijke reis door hun (familie)verleden. Verder gaven veel mensen aan dat het verleden minder ‘trekt’, wat ik vertaal dat ze meer in het hier en nu kunnen zijn. Voor sommige mensen is het even wennen als ze de geluidstonen en -golven voor het eerst horen en ervaren, het vraagt eigenlijk een soort van overgave. Maar de ervaring leert dat mensen al snel voelen dat hun lichaam er goed op reageert en resoneert en dat de overgave en het ritme van het lichaam vaak dan de overhand neemt. Deze mooie experimentele reis is nog lang niet klaar en het smaakt naar meer.

Marion Latour, trainer en systemisch coach bij Aletaya

Vanuit mijn praktijk heb ik de afgelopen anderhalf jaar deelgenomen aan de pilotfase van Information Medicine. Naast de separate inzet van deze frequenties met 1 of 2 information speakers heb ik deze veelal ook gecombineerd mijn andere behandelmethoden (Mulitwave Oscillator, magnetiseren en Ankh-therapie). De reacties van mijn cliënten op deze elektromagnetische golven waren vrijwel altijd positief. De inzet werd meestal gedaan in het laatste gedeelte van een consult, waardoor men in een al meer diepere ontspanning de verschillende frequenties kon ervaren. Information Medicine is dus een mooie aanvulling op mijn behandelingen!

Healing Praktijk– Ruud Lammertink Soest, April 2023

Wij hebben de afgelopen twee jaren de geluidsbestanden getest voor onze paarden, honden en onszelf. Het is fijn dat er voor elke denkbare klacht of aandoening wel een geluidsbestand te vinden is en dat je dingen kunt combineren zodat je een totaalconcept kunt aanpakken. Vooral de paarden vinden het prettig en worden er rustig van, de positieve uitwerking van de bestanden is moeilijk te objectiveren maar voor ons duidelijk zichtbaar. Je kunt op deze manier in een vroeg stadium van een klacht al iets goeds doen en we hebben al meerdere keren gemerkt dat lichte symptomen daardoor niet in een groot probleem zijn ontaard. Geluidstherapie is voor ons een vast onderdeel van de EHBO-set!

Emiel Voest en Chaja Kolthoff-Voest, Freestyle Academy

Freestyle Academy

Neem deel aan de gezondheidsrevolutie naar de toekomst!

Met onze abonnementen voor Professionals bieden we u een waardevolle online therapie mogelijkheid, die u eenvoudig kunt integreren binnen uw praktijk of organisatie. Wilt u ervaren wat de geluidstherapie voor de gezondheid en het welzijn van uw cliënten kan betekenen? Sluit dan nu uw professional abonnement af en bied uw cliënten de meest fundamentele, holistische en lichaamseigen manier om zichzelf te helen. U kunt de geluidstherapie  twee weken op proef uitproberen en u kunt op elk moment opzeggen. In combinatie met een Professional jaarabonnement kunt u  een Information Speakers aanschaffen met  korting.

Winkelwagen