Betalen

Uw facturen kunt u terugvinden in uw persoonlijke account onder het kopje facturen.
  • Afschrijving van de abonnementskosten vindt plaats voorafgaand aan de abonnementsperiode. Afhankelijk van het type abonnement zullen we het verschuldigde bedrag voor de volgende termijn na de eerste betaling automatisch in rekening brengen en afschrijven van uw rekening.
  • Voor meer informatie zie artikel 3.1 Algemene voorwaarden.
  • Wanneer de automatische incasso mislukt, ontvangt u hiervan bericht met het verzoek tijdig zorg te dragen voor voldoende saldo op uw rekening voor een 2e incasso poging. Mocht de 2e incasso poging onverhoopt mislukken, dan wordt uw account op non-actief gezet. U kunt dit opheffen door zelf het verschuldigde abonnementsgeld aan ons over te maken. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als er problemen zijn met een betaling.
  • Als er te veel of een verkeerd bedrag door ons is afgeschreven van uw rekening kunt u contact opnemen met onze klantenservice via contact@informationmedicine.org.
    Heeft u problemen met afschrijvingen of betalingen neemt u dan s.v.p. contact op met onze klantenservice via contact@informationmedicine.org.

U kunt uw bankrekeningnummer of de door u gekozen betaalwijze wijzigen via uw persoonlijke dashboard.

Als u betaald heeft voor een ander abonnement dan waar u nu toegang toe heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice via contact@informationmedicine.org

Alle bedragen weergegeven op onze website zijn inclusief btw. De btw bedragen kunt u terugvinden op uw factuur in uw persoonlijke dashboard.

Winkelwagen