De abonnementen

Voor meer informatie over onze abonnementen, klik hier.

Je kunt kiezen uit de volgende 2 abonnementen: Premium en Professional.

Ben je consument? Gebruik je de geluidsbestanden binnen je privésfeer? Gebruik je de geluidsbestanden voor jezelf/voor gezinsleden en/of voor je eigen dieren? Kies dan voor het Premium abonnement.

Ben je een professional op gebied van gezondheid? Bijvoorbeeld (dieren)arts, therapeut of coach? Of ben je werkzaam binnen de agrarische sector (landbouw/veeteelt/stalhouderij). Wil je het gebruik van de geluidsbestanden binnen je praktijk/organisatie/bedrijf integreren? Wil je naast de geluidsbestanden ook zelfgekozen hertz frequenties kunnen afspelen? En/of wil je deel uitmaken van ons netwerk van professionals? Kies dan voor het Professional abonnement.

VOOR CONSUMENTEN

Het Premium abonnement geeft toegang tot alle geluidsbestanden in onze online audiotheek, zowel voor mensen als voor gebruik bij dieren. Dit zijn er inmiddels meer dan 100. De audiotheek wordt regelmatig aangevuld met nieuwe geluidsbestanden. Met dit abonnement ben je ervan verzekerd dat er voor elk gewenst moment of situatie een passende combinatie aan geluidsbestanden beschikbaar is. Ter ondersteuning bij herstel van klachten en ter bevordering van vitaliteit, veerkracht en gezondheid. Per sessie kun je 2 bestanden gecombineerd afspelen. Je kunt met oplopende korting kiezen voor een Premium abonnement per maand, per kwartaal of per jaar vooruit betaald.

Fair use policy: Het premium abonnement is voor privégebruik, waarbij we er van uit gaan dat je er 1-2 x per dag gebruik van maakt.  Binnen de privésfeer mag dit abonnement ook gebruikt worden voor je (huis)dieren, kinderen en/of partner/huisgenoten/gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Het is niet zo dat we een harde limiet hebben ingesteld m.b.t. het afspelen van het aantal geluidsbestanden. We gaan er van uit dat je hier integer mee omgaat. Bij twijfel over het gebruik zullen we contact met je opnemen. Mocht bijvoorbeeld onverhoopt een sessie worden onderbroken, dan kun je deze gerust opnieuw instellen en afspelen.

VOOR PROFESSIONALS 

Het Professional abonnement is bedoeld voor degenen die beroepsmatig gebruik willen maken van de geluidsbestanden, zoals (dieren)artsen, therapeuten en coaches die de geluidstherapie willen integreren in hun praktijk. Het geeft toegang tot alle geluidsbestanden in onze online audiotheek, zowel voor mensen als voor dieren. Dit abonnement biedt een veel uitgebreidere toegang tot het afspelen van het aantal geluidsbestanden per dag/week en geeft je de mogelijkheid om 3 geluidsbestanden gecombineerd af te spelen. Daarnaast kun je deelnemen aan het affiliate programma, waarmee je 10% vergoeding ontvangt wanneer cliënten, collega’s of anderen vanuit jouw netwerk op ons platform abonneren. Je kunt met oplopende korting kiezen voor een Professional abonnement per maand, per kwartaal of per jaar vooruit betaald.

Fair use policy: Het professional abonnement is voor professioneel/beroepsmatig gebruik, waarbij we per gebruiker uitgaan van het afspelen tot 50 sessies per week. Het abonnement is bestemd voor 1 gebruiker en mag niet met collega’s/cliënten/anderen  worden gedeeld.

 

Onze geluidstherapie is geschikt voor iedereen: volwassenen, kinderen, dieren, planten en ook voor het harmoniseren van je leefomgeving. Binnen de privésfeer mag dit abonnement ook gebruikt worden voor je (huis)dieren, kinderen en/of partner/huisgenoten/gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Voor jonge kinderen, jonge dieren en bij kleine dieren raden we aan te kiezen voor een afspeelduur van 20 minuten. Meer informatie over het kiezen van de juiste afspeelduur vind je hier.

Wil je tussentijds je abonnement aanpassen of upgraden? Binnenkort kun je zelf je abonnement aanpassen via je persoonlijke dashboard. Tot die tijd: Neem s.v.p. contact met ons op en dan helpen we je graag verder.

Je kunt je abonnement opzeggen via je persoonlijke dashboard.

Zorg dat je bent ingelogd en ga naar ‘mijn account’ – abonnementen – selecteer je abonnement – klik bij acties op annuleren.

Winkelwagen