Basis frequenties

Afspelen met de harmonische hertz toon generator

Nieuwe functionaliteit!

Naast de 3 geluidsbestanden die je kunt selecteren via de afspeellijst, kun je als professional nu ook een basisfrequentie in Hertz afspelen. Je kunt deze frequentie als extra keuze toevoegen aan de combinaties die je samenstelt. Of je kunt ervoor kiezen alleen de basisfrequentie af te spelen. Het bereik van ons systeem gaat momenteel tot 697 Hertz.

Hoe stel je dit in?

Voer de frequentie in het invoerveld in. Vervolgens klik je op de ‘paperclip’ button om de frequentie in te laden. Klik daarna op de ‘play’ button om de frequentie af te spelen.

Keuzehulp

Als je als behandelaar de mogelijkheid hebt om de basisfrequentie te testen met de Connectie sensor/ biosensor/Lecher-antenne dan raden wij aan om dit te doen, zodat je kan afstemmen op de specifieke behoeftes van de persoon op dat moment. Hieronder vind je een aantal suggesties.

Let op: voor de professionals die met Lecher-antenne frequenties werken: de Lecher-antenne waarde is niet gelijk aan de geluidsfrequentie in Hertz. Maak dus svp niet de ‘vergissing’ om Lecher-antenne waarden in te voeren in het invoerveld.

3.92 Hz – verbeteren van slaap

Deze frequentie valt binnen het Delta gebied van de hersengolven. Kan helpen om slaapkwaliteit te verbeteren en in diepe slaap te komen.

Frequenties in het delta bereik (1 tot 4 Hz) worden in verband gebracht met diepe slaap en ontspanning. Frequenties in het theta (4 tot 8 Hz) bereik worden in verband gebracht met REM slaap, verminderde angst, ontspanning, evenals meditatieve en creatieve staten.

7.83 Hz – Schumann frequentie – hartslag van de aarde

De bekendste Schumann Resonantie van 7.83 Hz wordt ook wel de hartslag van de aarde genoemd. Er wordt wel gezegd dat de Schumann frequentie van 7,83 Hz een mogelijke invloed heeft op het fysieke en emotionele welzijn van mensen, dieren en planten en zorgdraagt voor een harmonieuze band tussen alle levende wezens en de aarde. Bovendien valt de belangrijkste frequentie van de Schumann Resonantie binnen het gebied van de alfa hersengolven. Deze alfa hersengolven houden mogelijk verband met ontspanning en creativiteit. Als levende wezens afgestemd zijn op de Schumann Resonantie zijn we in principe in harmonie met moeder aarde. De frequenties 14.3 en 20.8 behoren ook tot de Schumann frequenties.

174 Hz – Pijn verminderen en een gevoel van veiligheid

De laagste frequentie uit de Solfeggio schaal geeft ons een soort gevoel van verdoving. Het is een natuurlijke manier om pijn te verminderen. Door de vermindering in pijn en de lage frequentie ontvangen de organen een gevoel van verborgenheid, veiligheid en liefde. Dit moedigt ze aan om beter hun best te doen en eventueel daarmee bij te dragen aan herstel.

285 Hz – Helend en herstellend

Deze Solfeggio frequentie werkt voornamelijk helend en herstellend voor het lichaam. De genezing en regeneratie van weefsels en organen in het lichaam wordt bevorderd. Het kan ook het immuunsysteem stimuleren. Deze fysieke eigenschappen maken 285 een ideale frequentie voor het verjongen van lichaam, ziel en geest. Het kan ook helpen om schuldgevoelens en jaloezie los te laten. Het zuivert van emoties die je belasten en je moe doen voelen. 285 Hz kan helpen een hoger bewustzijnsniveau te bereiken en je verfrist en als nieuw te voelen. 

324 Hz – kan verlichting bieden bij spierpijn en vermoeidheid.

396 Hz – Bevrijding van Angst en Schuld

Deze Solfeggio frequentie helpt bij het bevrijden van angst en schuldgevoelens. Het geeft de kracht om verdriet om te zetten in vreugde en daardoor voel je jezelf weer helemaal heel, tevreden met wie je bent. Het wordt gezegd dat het schuldgevoelens zuivert en dat het verborgen blokkades, negatieve overtuigingen en gevoelens opruimt. Helpt ook bij het loslaten van beperkende denkpatronen. Lichamelijk werkt deze frequentie op de genezing van botten en merg.

417 Hz – Faciliteert Verandering en helpt bij het wissen van negatieve ervaringen

Deze Solfeggio frequentie produceert energie om verandering te bevorderen en uitdagingen aan te pakken. Het reinigt traumatische ervaringen en verwijdert negatieve invloeden van gebeurtenissen in het verleden. Het brengt je in contact met een onuitputtelijke energiebron waarmee je veranderingen kunt doorvoeren. Lichamelijk gezien helpt 417 hertz bij herstel van organen en het middelste gedeelte van het lichaam. Organen, maag en spijsverteringsstelsel worden harmonieus op elkaar afgestemd. Op cellulair niveau moedigt het de cellen optimaal aan.

432Hz - Ook wel de frequentie van het universum genoemd

De 432Hz frequentie werkt vooral rustgevend. 432Hz is de natuurlijke frequentie van het universum, dit in tegenstelling tot 440Hz dat in de hedendaagse muziek wordt gebruikt.

528 Hz – De liefdesfrequentie, staat voor transformatie, wonderen en het repareren en helen van DNA patronen

Deze Solfeggio frequentie wordt ook wel de liefdesfrequentie genoemd. Luisteren naar deze trilling verhoogt je eigen trilling en zorgt voor een gelukkig gevoel. Onderzoek laat zien dat het zelfs de aanmaak van gelukshormonen stimuleert. Er is uit meerdere onderzoeken gebleken dat de frequentie 528 Hz positief bijdraagt aan de herstel van DNA. Deze frequentie komt ook veelvuldig voor in meditaties. Het DNA-herstel levert namelijk gunstige effecten op als een verhoogde hoeveelheid levensenergie, een heldere geest, bewustzijn, ontwaakte of aangewakkerde creativiteit en vormen van extase, zoals innerlijke rust en dans. Het is een goede frequentie om verbeelding, intentie en intuïtie te activeren en ook om te werken aan je levensdoel.

639 Hz – Verbindingen en Relaties

Deze Solfeggio frequentie bevordert harmonie en evenwicht in relaties. Het helpt bij het verbeteren van communicatie, begrip, tolerantie en de liefde. Het zorgt voor een groter gevoel van liefde om relaties te verbeteren. Wordt gebruikt bij relatieproblemen – problemen in het gezin, tussen partners, vrienden of sociale problemen. Op het fysieke vlak is deze frequentie belangrijk voor het bovenste gedeelte van het lichaam, zoals onze borst, armen, schouders, longen en ribben.

Winkelwagen