,

Depressie

Dit geluidsbestand bevat de balancerende frequenties die kunnen helpen om depressieve stemmingen en somberheid te verlichten en om weer positief, opgewekt en veerkrachtig in het leven te staan.

Iedereen heeft zich wel eens somber gevoeld en niet veel zin gehad in de dingen om zich heen. Dit soort gevoelens zijn heel normaal en gaan in de meeste gevallen vanzelf weer over. Anders is dit wanneer de onderliggende oorzaak van de sombere gevoelens een depressie is. In dat geval kunnen de sombere stemming en het verlies van interesse en plezier steeds erger worden en kunnen de gevoelens langdurig blijven aanhouden. Erfelijke aanleg kan hierbij een rol spelen, maar ook de afwezigheid van (zon)licht en frisse buitenlucht (met name in de winterperiode), negatieve (sociale) ervaringen, gebeurtenissen in de jeugd, hormonale ontregelingen en een verstoord microbioom kunnen een oorzaak zijn van depressiviteit.

Een depressie is een aandoening die valt onder de ‘stemmingsstoornissen’. Het is een ziekte van de stemming en gevoelens. Bij een depressieve stemming is sprake van een langere periode een abnormale somberheid en/of een abnormale lusteloosheid, verlies van interesse of een onvermogen ergens van te genieten. Dit kan variëren van een beetje somber tot heel erg somber, kan langer of korter aanhouden of wisselen per dag of per aantal weken. Ook kan het zich uiten in geïrriteerd gedrag, slaapproblemen, verlies of toename van eetlust, lichamelijke klachten en verminderde lichamelijke conditie, verminderd concentratievermogen, etc. Een disbalans in het microbioom en/of ontstekingen in de darmen kunnen bijdragen aan een depressie, 80% van de depressies blijken uit de darmen te komen.

Dit geluidsbestand kan goed gecombineerd worden met de geluidsbestanden Nervus Vagus – Microbioom, Innerlijke balans, Spijsvertering & Stofwisseling, Protection, Aarding & Ontspanning, Alignment, Freedom of Magdalena. Bij depressieve klachten ten gevolge van een emotioneel trauma kan dit bestand goed worden gecombineerd met de bestanden Trauma emotioneel – PTSS of Uitlijnen van je verleden.


Voor al onze producten en diensten geldt dat de Medical & Health disclaimer van toepassing is.
Winkelwagen