,

Dementie

Dit geluidsbestand bevat de balancerende frequenties die betrekking hebben op dementie en geheugenproblemen en de hierbij betrokken lichaamsonderdelen, emoties, chakra’s, meridianen, aandoeningen en symptomen.

Dementie is de naam voor een combinatie van symptomen (een syndroom), waarbij de hersenen informatie niet meer goed kunnen verwerken. De meest voorkomende vorm van dementie is de ziekte van Alzheimer. Er is een apart geluidsbestand voor de Ziekte van Alzheimer. Daarnaast komen vasculaire dementie, fronto-temporale dementie (FTD) en Lewy body dementie veel voor.

Bij dementie gaan de zenuwcellen in de hersenen kapot. Soms gaan niet de zenuwcellen zelf kapot, maar de verbindingen tussen de cellen. Het is ook mogelijk dat de cellen en de verbindingen het niet meer goed doen. Door deze afname van cellen functioneren de hersenen steeds minder goed.

In het begin van de ziekte vallen meestal de geheugenproblemen op. In een later stadium krijgt de persoon met dementie problemen met denken en taal. Ook kan men te maken krijgen met veranderingen in karakter en gedrag. Naarmate de ziekte erger wordt, verliest iemand met dementie steeds meer de regie over zijn eigen leven.

 Het geluidsbestand Dementie kan goed worden gecombineerd met de geluidsbestanden Regeneratie, Spijsvertering & stofwisseling, en Alignment. Het kan eventueel ook met Zenuwstelsel – Neurologisch of Innerlijke balans.


Voor al onze producten en diensten geldt dat de Medical & Health disclaimer van toepassing is.
Winkelwagen